Jessica Heidrich, Head Brewer

Sommelier, före detta läkemedelsforskare, fyrfaldig SM-vinnare i bryggning och sedan 10 år ölbryggare på heltid. 2009 rekryterades Jessica som Head Brewer för att återuppliva varumärket S:t Eriks Bryggeri. Bryggeriet blev under Jessicas ledning snabbt Sveriges tredje största craftbryggeri och utsedd till Top New Brewer 2013 av Ratebeer. Hon har även skapat spännande öl tillsammans med en mängd bryggerier över hela världen samt med en av Sveriges främsta kockar, Mathias Dahlgren. 2017 slutade hon på S:t Eriks och leder nu Waxholms Bryggeri!

Magnus Karperyd

Civilingenjör från KTH, har tidigare varit delaktig i grundandet och drivande av ett konsultbolag inom IT. Magnus har arbetat med systemutveckling, kravhantering och processutveckling. Han är även f.d. reservofficer och utlandsveteran. Nu njuter han av att sätta tänderna i allt från ekonomi, logistik till bryggning och buteljering.

VÄGBESKRIVNING

Bryggeriet ligger på Rindö.  Med bil åker Du länsväg 274 till Vaxholm och tar vägfärjan till Rindö. Alternativt åker Du länsväg 274 via Gustavsberg till vägfärjan över Oxdjupet. Följ sedan anvisningar till Rindö Hamn.

Det går också att åka buss till Rindö med buss 670 från Danderyds Sjukhus och vidare med buss 941 till Vaxholm. Sedan vägfärja 941 och slutligen buss 688 till hållplats Rindö Hamn (150m från bryggeriet).

KONTAKT
Waxholms Bryggeri AB, Hus 105, Rindöhamn, 185 41 Vaxholm. Org.nr 556387-8379 
E-post: info@waxholmsbryggeri.se        
 
© Copyright Waxholms Bryggeri AB